Wie is IVO?

Een kleine en gezellige volleybalvereniging in Emmen. Ons motto luidt: inspanning voor ontspanning (I.V.O.). Onze leden wonen vooral in de wijken Rietlanden, Bargeres, Parc Sandur en Delftlanden. Daar vinden onze trainingen op verschillende dagen van de week ook plaats. Natuurlijk ben je, als je ergens anders in Emmen of buiten Emmen woont, ook van harte welkom bij volleybalvereniging I.V.O.

Wat hebben we je te bieden?

Gezelligheid, enthousiasme en plezier. Bij ons volleybal je in een gemoedelijke sfeer. Onze vereniging bestaat uit ongeveer 60 leden en daarvan is ieder lid even belangrijk. Er is dan ook veel aandacht voor de wensen en behoeften van onze spelers en speelsters. We houden rekening met ieders sociale situatie en proberen daar zo goed mogelijk op in te spelen. Je kunt bij ons actief en prestatiegericht bezig zijn en wedstrijden spelen (zie competitie spelen), maar ook gewoon lekker in je vrije tijd sporten en gezellig met anderen volleyballen (zie recreatie).

Competitie spelen

Dat kan. Onze heren- en damesteams spelen op verschillende niveaus. Doelstelling is het aanleren, verbeteren en onderhouden van de techniek: een wedstrijd hoort daar bij. Ervaren spelers/speelsters kunnen bij ons vrijwel direct geplaatst worden. De thuiswedstrijden worden op de vrijdagavond in de sporthal Bargeres gespeeld.

Jeugd

Ben je nog niet zo oud en lijkt volleybal je een leuke sport. Dan ben je bij ons van harte welkom! Zoals overal geldt: de jeugd is de toekomst. Als je 6 jaar bent, kun je bij ons al meedoen en wedstrijden en toernooien spelen.

Recreatie

Een gemixte groep, waar gezelligheid en plezier de boventoon voeren. Toch zijn ook deze heren en dames niet bang voor een druppeltje zweet.